Ușile de interior – Cum să le alegem inteligent. Simplitate și confort

Cel mai important loc din viața noastră, este casa – Ușile de interior sunt printre primele lucruri esențiale intr-o amenajare interioara. Acestea conferă o ambianță caldă, potrivită designului casei tale. Criteriul cel mai important in alegerea ușilor de interior este materialul din care sunt fabricate.

Cele mai calitative materiale fiind lemnul masiv si MDF-ul. In cadrul unei familii, ușile de interior suportă peste 100 de cicluri de deschidere-închidere pe zi, durata lor de viață depinzând de calitatea materialului ales. Noi vă punem la dispoziție o gamă variată de uși de interior moderne, cu
finisaje de înaltă calitate, potrivite pentru echilibrul casei tale.

Ușile de interiorCum alegem culoarea potrivită?

În topul preferințelor clienților se poziționează ușile de interior albe. Acestea conferă starea de actualitate, curățenie, simplitate si bun gust. Specialiștii susțin ca acestea vor fi mereu in vogă datorită efectului pe care il produce această non culoare.

Alt articol SEO: Cele mai inspirate nuanțe de parchet pentru 2021

ușile de interior

O altă culoare pentru care puteți opta este maro. Această culoare este asociată cu lemnul, transmite ideea de spațiu confortabil si stabilitate.

Ușile realizate pe culoarea Wenge închis sunt si ele in topul clienților, dând o notă de eleganță, ele fiind de cele mai multe ori folosite in combinație cu mobilier in culori deschise.

Aspecte importante

În general ușile de interior sunt alese în funcție de stilul amenajării , trebuie să luăm în calcul si aspecte precum izolarea fonică si termică, precum și siguranța.

Într-un apartament grosimea foii de ușă trebuie sa fie cuprinsă între 40 mm si 50 mm, iar în cazul unei case peste 50 mm. Din punctul de vedere al rezistenței fonice, specialiștii recomandă ca ușa să aibă cel puțin 28 db.

O regulă importantă de care trebuie să ținem cont, este asortarea ușilor de interior cu parchetul, indiferent de finisaj. Când începeți amenajarea unei locuințe, se recomanda mai întâi sa alegeți parchetul si ușile.

Următorul articol : Seturi bratari, bratari de dama, bărbați și unisex