Uşi interior – care sunt principalele tendinţe ale anului 2021?

Indiferent dacă construieşti sau renovezi, ai nevoie de cele mai bune uşi interior şi, desigur, să fie aliniate cu ultimele tendinţe. Uşile reprezintă universul casei tale şi sunt foarte importante pentru design-ul interior. Funcţia lor de bază este aceea de a delimita fiecare spaţiu din casă şi contribuie la păstrarea intimităţii atunci când ai nevoie de timp pentru tine. De asemenea, sunt importante pentru a izola factorii externi care ar putea perturba propria ta linişte dar şi ajută la păstrarea temperaturii adecvate în încăpere în sezonul rece.

Modele şi culori de uşi interior pentru 2021

Atunci când cumperi uşi interior este important să ţii cont de câteva aspecte principale precum design-ul, materialul din care este fabricat, culoarea şi tipul de deschidere. În momentul în care alegi o uşă pentru spaţiul interior este important să ţii cont şi de caracteristicile spaţiului pentru care se adresează.

Anul 2021 aduce în prim plan o serie de modele care pot să completeze în mod armonios locuinţa ta. Este vorba despre uşile de culoare albă care au cucerit designerii. Albul este o culoare care poate să fie asortat cu uşurinţă oricărui stil de design interior. Uşile glisante, reprezintă o altă soluţie modernă şi în tendinţe. Uşile glisante se potrivesc în special pentru apartamentele mici sau pentru delimitarea unui open space în cazul în care nu îţi doreşti ca living-ul să împartă acelaşi spaţiu cu bucătăria.

Alt articol de blog : Micasa – Magazinul care poate deveni prietenul tău!

uşi interior

Sticla, lemnul şi uşile gri o alegere inspirată şi în pas cu tendinţele actuale

Uşile din lemn rămân în continuare în topul preferinţelor clienţilor şi oferta nu este una limitata deoarece ai la dispoziţie numeroase tipuri de esenţe şi culori de unde să alegi. Un alt model de uşi interior care sunt foarte apreciate sunt uşile din sticlă. Poţi opta pentru uşi glisante din sticla, cele realizate din sticlă 100% sau sticlă în combinaţie cu lemn.

Griul este o culoare care i-a cucerit pe designeri şi este o nuanţă versatilă care poate să fie încorporată cu uşurinţă într-un design existent. Dacă nu ştii de tip de uşi interior ai putea alege, atunci te aşteptăm să descoperi modelele de la MiCasa. O selecţie variată de uşi te aşteaptă să le descoperi şi să le integrezi în design-ul interior.

Următorul articol de blog : Haine Desigual, idei de ţinute de vis pentru vară