Sandale în tendințe în 2022 pe care trebuie să le ai

În curând vine momentul în care vei renunța la încălțămintea de primăvară și trebuie să îți îmbogățești garderoba cu sandale și cu pantofi de vară. Marile brand-uri s-au întrecut deja pe podiumurile de modă cu creațiile cele mai elegante, șic sau futuriste încă din primele luni ale anului la Săptămâna Modei din marile metropole ale lumii. Noi am tras puțin cu ochiul la noile tendințe și îți vom prezenta în următoarele rânduri care sunt cele mai râvnite modele de sandale pe care să le adaugi și tu în garderoba ta.

Principalele tendințe în materie de sandale pentru anul 2022

Printre numeroasele modele de sandale care au fost prezentate de marile case de modă se numără cele cu platforme. Acestea nu numai că sunt confortabile dar sunt și potrivite pentru a fi asortate la diverse ținute de zi. Dacă urmărești influenceri pe rețelele de socializare atunci vei putea observa cu ușurință că modelele de sandale cu platformă sunt deja recomandate. Se vor mai purta tocuri extra înalte, desigur potrivite pentru femeile care se simt în largul lor pe tocuri.

sandale

De asemenea, nu vor lipsi din colecția de pantofi a anului 2022 nici pantofii stiletto eleganți, plini de strălucire care sunt gata pregătite pentru serile de dans ale evenimentelor verii. Totodată, modelele de sandale ale acestui an sunt foarte îndrăznețe și creative, motiv pentru care vei avea ocazia să pui în valoare personalitatea ta nonconformistă.

Se vor purta foarte mult nuanțele metalice, stilul gladiator, platformele, sandalele cu barete groase, tocurile futuriste, saboții și accentul se va pune în special pe detalii.

Inspiră-te din colecțiile de pantofi de la Deppo și alege modelul tău preferat

Acum că știi care sunt principalele tendințe ale acestei veri în materie de sandale, tu pe care le vei alege? Dacă ai nevoie de inspirație, atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.deppo.ro și să îți alegi de acolo o pereche de pantofi care să îți pună în valoare ținutele.