Repatrierea decedaților – Requiem Funerar

Ce înseamnă repatrierea decedaților?

Repatrierea decedaților este termenul folosit atunci când se transferă o persoană care nu a decedat în țara de origine sau cetățenie. Dacă o persoană dragă a murit în străinătate, echipa noastră de specialiști în repatriere este disponibilă pentru a vă ajuta.

Repatrierea decedaților este un proces dificil, ce necesită multă coordonare și cunoaștere a diferitelor legi si reglementări. Întoarcerea celor dragi în grija familiei și la locul lor de odihnă este unul dintre cele mai critice etape de recuperare.

Fiecare greșeală sau document incorect încetinește procesul și, în cele din urmă, creează îngrijorări suplimentare pentru familie. Echipa Requiem Funerar este o firmă autorizată ce oferă servicii competente de repatriere a persoanelor decedate.

Serviciile noastre de repatriere vă oferă sprijin dumneavoastră și familiei dumneavoastră, în timp ce lucrăm cu ambasada țării și ofițerii legilor în numele dumneavoastră.

O coordonare profesională, fără probleme și responsabilă a serviciilor depinde și de satisfacerea nevoilor și dorințelor individuale ale familiilor, asigurând în același timp respectarea legilor naționale și internaționale pentru transportul de persoane decedate.

Alt articol de blog : Publicitate OOH – imaginea afacerii tale

Care sunt pașii necesari repatrierii?

Etapele procesului de repatriere a celor dragi constau în:

  • Întocmirea documentelor;
  • Servicii de îmbălsămare certificate și de conservare a corpului/tanatopraxie;
  • Întocmirea documentelor în vederea obținerii Pașaportului Mortuar;
  • Întocmirea documentelor Consulare;
  • Asigurarea unui sicriu special pentru repatrierea internaționala;
  • Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morgă;
  • Documentele vamale;
  • Transportul sicriului la destinație din țara în care realizăm repatrierea.

Asigurăm transportul în maximă siguranță și condiții stricte de igienă, beneficiind de mijloace moderne, calitative și șoferi bine pregătiți.

Credem în seriviciile oferite dar mai ales în satisfacția clienților noștri, așadar ne-am specializat activitatea astfel încât să putem practica cele mai mici prețuri pentru orice buget si orice nevoie.

Țările în care efectuăm repatrierea sunt: Italia, Germania, Franța, Spania, Elveția, Anglia, Belgia, Olanda, Norvegia, Luxemburg, Ungaria, Austria, Irlanda, Suedia, Danemarca.

Următorul articol de blog : Cum se stabileşte preţul pentru un transport câini?