Reclamă stradală cât te poate costa în 2021?

O reclamă stradală poate să fie de multe ori mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor iar acest lucru depinde de crearea unei strategii de promovare foarte bune. Chiar dacă mediul online poate să asigure afacerilor o vizibilitate foarte bună, prin intermediul reclamelor stradale se poate obține un avantaj suplimentar. Acest lucru se întâmplă deoarece indiferent de situație, expunerea este garantată iar spre deosebire de o campanie plătită pe social media care are doar o anumită durată de timp, publicitatea outdoor este prezența și vizibilă clienților. De asemenea, prețul plătit pentru o reclamă stradală se achită o singură dată în timp ce o campanie online trebuie să fie plătită de fiecare dată pentru a rula. 

Servicii care intră în costurile pentru o reclamă stradală

O reclamă stradală pentru a fi realizată are nevoie de o echipă de specialişti însă, pentru a putea face un calcul al preţului complet pentru o astfel de campanie este nevoie să ţii cont de câteva aspecte. Costul unei campanii outdoor este compus din creaţie grafică, producţie publicitară, costuri de montaj şi demontaj, costuri media (închirierea spaţiului publicitar), alte servicii adiţionale dar şi taxa locală de publicitate.

Alt articol de blog : Unelte construcţii esenţiale pentru orice meşter

reclamă stradală

Fiecare firmă de publicitate îşi stabileşte pe cont propriu preţurile şi fiecare tip de campanie este personalizată pentru fiecare client în parte.. Aşadar, dacă pentru un anumit client a fost stabilit un anumit preţ, acest lucru nu înseamnă că se aplică în toate cazurile. De asemenea, costurile nu se reduc dacă se creează grafica printr-un serviciu externalizat. Nu orice tip de grafică poate să fie utilizată pentru a crea o reclamă stradală şi cei la firmă vor prefera să realizeze totul de la zero şi să se asigure că totul se prezintă impecabil atunci când este expus.

Alege o echipă de profesionişti care să construiască imaginea reclamei tale

O reclamă stradală este practic o imagine care transmite un mesaj viitorilor tăi clienţi, motiv pentru care ai nevoie de o echipă de oameni cu experienţă care pot să te ghideze pe tot parcursul campaniei. Dacă ai nevoie să colaborezi cu profesionişti care să îţi ofere un preţ corect pentru o reclamă stradală vei putea găsi mai multe detalii pe website-ul www.publicitateooh.ro.

Următorul articol de blog : Baterii de baie, mai mult decât o simplă atingere