Pantofi damă roșii –  cum să îi asortezi cu stil?

Modelele de pantofi damă roșii sunt preferate de multe femei deoarece sunt elegante și pun în valoarea calitățile unei ținute. Roșul este o culoare puternică și te poate face remarcată oriunde ai fi. Însă, este foarte ușor să greșești deoarece o combinație nepotrivită poate să transforme look-ul tău într-unul vulgar. Așadar, înainte de a cumpăra o astfel de încălțăminte, cel mai bine este să te informezi în legătură cu modurile în care ai putea să le folosești la diverse ținute.

Cum porți diverse modele de pantofi damă roșii?

Dacă optezi pentru o pereche de sandale roșii cu toc înalt, acestea se pot asorta cu o rochie elegantă midi. În schimb, pantofii cu talpă joasă în această culoare se potrivesc cel mai bine cu o vestimentație casual. Pantofii eleganți roșii cu toc pot să fie combinați atât la ținutele de zi cât și la cele de seară. În special la ținutele office în culori neutre, pantofii eleganți de culoare roșie pot sparge monotonia.

pantofi damă

Balerinii roșii fac parte din categoria de încălțăminte confortabilă și pot să fie purtați mai ales cu articole de îmbrăcăminte lejeră. Balerinii roșii se potrivesc cel mai bine cu rochii, fuste sau pantaloni purtați într-un stil relaxat. Botinele roșii, sunt populare în sezonul rece și pot să fie purtați alături de pantaloni la dungă sau cu o fustă scurtă sau midi. Ghetele roșii fac casă bună cu o pereche de blugi, pantaloni din piele sau cu o rochie casual.

Comandă de la Deppo încălțămintea care îți va revoluționa ținutele

Acum că știi cum se poartă modelele de pantofi damă roșii va fi mai ușor să le integrezi în ținutele de zi cu zi. Nu trebuie să te ferești să porți încălțăminte în culori puternice deoarece dacă știi cum să le combini vei obține un look spectaculos. Iar dacă te-ai decis să îți cumperi o pereche de pantofi într-o culoare îndrăzneață atunci optează pentru modelele din colecțiile magazinului online www.deppo.ro.