Măsline – fructe ce aduc beneficii sănătății noastre

Probabil că nu te-ai gândit vreodată la măsline ca la niște fructe bogate în vitamine. Sănătatea omului este pe primul loc în viața sa. Alimentele pe care le consumăm în ficare zi participă la dezvoltarea metabolismului nostru și la crearea imunității. Ascultăm cu toții recomandările medicilor de a consuma fructe și legume, pentru că sunt bogate în vitamine. Pe rețelele de socialiare circulă mereu articole cu sfaturi despre ce este bine să mănânci și ce este mai puțin bun să mănânci pentru sănătatea ta. Dar te-ai gândit vreodată, că măslinele sunt fructe bogate în vitamine și antioxidanți?

Măslinele au fost supuse unor teste științifice, iar studiile au arătat că acestea pot proteja corpul uman de osteoporoză, ajutând la întărirea oaselor, ce devin fragile. Vitamina E îmbunătățește sănătatea pielii și poate fi administrată organismului prin consumul de măsline, fie verzi, fie negre.

Dacă luăm în considerare situația pandemică în care ne aflăm, sistemul nostru imunitar este foarte important. Pentru îmbunătățirea lui putem consuma măsline chiar și conservate, proprietățile acestora rămânând active datorită conservării în saramură condimentată cu plante aromatice proaspete.

Alt articol de blog : Cum poţi economisi la taxa de asigurare auto Germania?

măsline

Măsline verzi condimentate și conservate ca la carte de la MarDeOlivos.ro

MarDeOlivos.ro este magazinul online al măslinelor conservate conform rețetelor spaniole și grecești de demult. Măslinele sunt fructe, ce își mențin aroma naturală doar dacă sunt păstrate în saramură. Procesul de conservare al măslinelor este destul de complex, dar merită din plin realizarea lui.

Borcanele cu măsline de la MarDeOlivos conțin saramură condimentată cu plante aromate precum, cimbru, mărar și usturoi proaspăt, pentru ca aroma măslinelor să fie cât mai parfumată pe o perioadă îndelungată de timp. În procesul de conservare a măslinelor, inervin schimbări succesive de apă până în momentul în care acestea își pierd amărăciunea specifică și astfel se atinge un pH optim.

Caută acum pe site-ul MarDeOlivos.ro borcane cu măsline conservate și poți beneficia de promoții încântătoare.

Următorul articol de blog : Covorașe auto premium cusute manual