Mașini second hand – de ce să alegi un dealer autorizat?

Decizia de a cumpăra mașini second hand vine împreună cu o serie de decizii foarte importante mai ales legat de locul din care urmează să achiziționezi. Multe persoane optează să cumpere de la vânzători privați care vin cu mașinile în târguri dar această opțiune este destul de riscantă având în vedere cât de multe situații neplăcute s-au întâmplat. Pentru a evita situațiile neplăcute cea mai bună opțiune este să cumperi mașini second hand de la dealeri autorizați.

Motive pentru care merită să apelezi la un dealer autorizat

Mașinile care se vând la dealeri autorizați sunt atent verificate înainte să le pună în vânzare și setează un preț corelat cu calitatea mașinii iar astfel investiția să fie cât mai inspirată. De asemenea, sunt mulți dealeri auto care oferă posibilitatea să achiziționezi mașina în rate iar astfel poți să alegi un model mai scump. Dacă vei achiziționa mașina de la un vânzător privat sau samsar nu vei avea aceste beneficii și nici măcar garanție pentru achiziția făcută. Chiar dacă vânzătorul pare de bună credință nimic nu poate să îți garanteze faptul că după o scurtă perioadă de timp nu te vei confrunta cu probleme. În plus, vânzătorul privat sau samsarul nu mai au nici o responsabilitate după ce ai cumpărat mașina.

Un dealer autorizat îți va putea oferi o serie de beneficii, mai ales service care este foarte important dacă vorbim despre mașini second hand.

mașini second hand

Achiziționează mașini second hand în siguranță

Chiar dacă la un dealer autorizat vei plăti un preț mai mare pentru o mașină vei avea garanția că te vei putea bucura de aceasta pe termen lung. În plus, un dealer autorizat chiar îți va recomanda să faci un test drive pentru a putea analiza dacă ți se potrivește mașina dar și dacă se comportă bine în trafic.

Un dealer autorizat îți va elibera o factură legală iar dacă nu dispui de suma integrală pentru a achita valoarea mașinii atunci vei putea beneficia de un plan de plăți eșalonate. Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre cum poți achiziționa mașini second hand în cele mai bune condiții atunci intră pe website-ul www.auto-dan.ro.