Mașini rulate în rate – condiții necesare de îndeplinit

Decizia de a cumpăra mașini rulate în rate nu este suficientă deoarece trebuie să te asiguri că îndeplinești o serie de condiții pentru a putea accesa o finanțare. Aceste condiții diferă de la o instituție financiară la alta și înainte de a face acest pas trebuie să te asiguri că le îndeplinești.

Condiții de accesare a unei finanțări pentru mașini rulate în rate

Pentru a cumpăra mașini rulate în rate, finanțarea necesară se obține prin a efectua o serie de calcule și interogări la ANAF respectiv la Biroul de Credite pentru a putea determina dacă un client care dorește un autovehicul are capacitatea financiară de a susține pentru un anumit număr de luni ratele. Pentru accesarea unei astfel de finanțări sunt acceptate atât persoane fizice cât și juridice, dobânzi fixe, istoric negativ, rate fixe, posibilitate de rambursare anticipată și multe alte astfel de facilități.

mașini rulate în rate

Achiziționarea în rate a unei mașini second hand este o soluție avantajoasă deoarece vei avea posibilitatea să conduci o mașină exact așa cum îți dorești. Ratele sunt calculate astfel încât să nu renunți la confortul financiar personal. Pentru accesarea unei soluții de finanțare tot ce trebuie să faci este să faci o simulare online iar dacă îndeplinești toate criteriile de eligibilitate atunci vei putea pleca acasă la volanul noii tale mașini.

Beneficiază de toate condițiile pentru o achiziție inspirată

Să cumperi mașini rulate în rate este o procedură simplă care nu durează mult și vei putea să le accesezi chiar și online sau prin intermediul dealerilor autorizați. Dacă te interesează să cumperi o mașină în rate dar și să ai posibilitatea de a accesa o finanțare, atunci îți recomandăm să intri pe website-ul www.auto-dan.ro unde vei putea găsi toate informațiile necesare. De asemenea, pe această platformă vei găsi modele de mașini rulate aflate într-o stare tehnică bună și vei beneficia de garanție dar și de numeroase alte avantaje.