Mașină rulată – o decizie importantă pentru toți cumpărătorii

Mulți dintre dumneavoastră doriți să achiziționați o mașină rulată, dar întâmpinați greutăți în a o găsi pe cea dorită. Spre deosebire de o mașină nouă, o mașină rulată are deja un istoric, și vor exista întotdeauna îndoieli cu privire la adevărul spus de către vânzător.

Pentru confortul și siguranța dumneavoastră, Auto Dan SRL, dealer autorizat în vânzare de mașini second hand, vă pune la dispoziție la cumpărarea unui autovehicul, un certificat de garanție pe care îl puteți folosi în caz de reparații, unde vă este specificat tipul reparațiilor acoperite de acest certificat.

Un alt aspect este faptul că mașinile noastre sunt pregătite estetic și curățate cu mijloace profesionale în vederea punerii în vânzare. Achiziționarea unei mașini este și o decizie emoțională, de aceea, noi cei de la Auto Dan SRL, avem standarde estetice ridicate.

Mașină rulată

Mașină rulată – cum să o alegem pe cea mai bună?

Dacă sunteți indecis asupra alegerii pe care urmați să o faceți cu privire la achiziționarea unei mașini nu ezitați să comandați un test drive care va face diferența. Consultanții noștri vă vor răspunde la toate întrebările și vă vor ajuta în a lua cea mai bună decizie.

Mașinile rulate sunt echipate în mod diferit, și pentru că noi acordăm o importanță deosebită aspectului estetic și funcționalității, avem posibilitatea de a comanda pentru dumneavoastră accesoriile pe care le doriți.

Angajații noștri verifică cu rigurozitate fiecare mașină atât tehnic cât și estetic astfel încât, clientul nostru să fie cât mai mulțumit.

Dorința noastră cea mai mare, când cumpărați o mașină rulată, este să faceți alegerea corectă, pentru că dacă dumneavoastră veți fi mulțumit atunci și noi vom fi recomandați prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră, făcându-ne astfel cât mai cunoscuți pe piață. În acest mod ambele părți au de câștigat.

Și pentru că suntem profesioniști, și datorită recomandărilor dumneavoastră ne-am dezvoltat din ce în ce mai mult și ne-am perfecționat, vă invităm cu drag în parcul nostru auto atât la sediu cât și online.