Lentile colorate -fii în trendul de astăzi

Dacă îți dorești să vezi cum îți stă cu ochii altă culoare sau doar vrei să intensifici culoarea ochilor tăi îți recomandăm lentile colorate. Acestea se găsesc în varianta cu dioptrie cât și fără. Lentilele colorate fără dioptrie se mai numesc și lentile cosmetice. Există o varietate foarte mare de lentile colorate și pentru a alege pe cele potrivite te învităm pe site-ul Avisia.ro.

Datorită acestei diversități de lentile colorate te rog sa accepți câteva recomandări pentru a-ți ușura alegerea. Trebuie să știi că efectul de culoare a lentilelor purtate depinde de culoarea naturala a ochilor dar și de factori externi, îmbrăcăminte, spațiul iluminat.

O schimbare mai subtilă, mai naturală le oferă lentilele de contact intensificatoare, iar cele opace oferă o mai mare acoperire.

Pe piața se mai găsesc și lentile speciale folosite alături de un costum de carnaval sau altfel de petreceri.

Lentile colorate

Lentile colorate cu dioptrii

Așa cum am amintit anterior, lentilele colorate cu dioptrii corectează miopia sau hipermetropia, înfrumusețează și schimbă complet culoarea ochilor. Pentru achiziționarea lor trebuie să mergi la un consult la medicul oftalmolog.

Indiferent ce fel de lentile colorate îți alegi, trebuie să cunoști propriile măsurători: raza de curbura a ochilor și diametrul.

Lentile colorate – beneficii

Lentilele de contact colorate îți oferă posibilitatea de a-ți schimba look-ul, le poți schimba cât de des dorești în funcție de ocazie, poți înlocui ochelarii de vedere care uneori sunt incomozi cu lentile colorate cu dioptrii.

Dezavantajele purtării lentilelor de contact ar fi că pot oferi un aspect artificial dacă culoarea este prea puternică, poți vedea în ceață dacă lentila se deplasează, există riscuri de infecție când le porți prea mult și nu le dezinfectezi.

Lentile colorate de calitate

Lentilele colorate sunt dispozitive medicale care pot fi purtate la recomandarea medicului oftalmolog. Achiziționarea lor se face din magazine specializate care comercializează produse avizate la nivel european. Alegerea cea mai bună este magazinul Avisia. ro. Vă așteptăm.