Kia, o marcă apreciată pentru fiabilitate și accesibilitate

Kia a fost marca low cost cu cele mai mici prețuri de pe piața auto și a progresat enorm cu fiecare nouă generație. Compania a progresat atât de mult încât la multe capitole a devenit o amenințare pentru multe mărci. Progresul atât de rapid al mărcii coreene se datorează și faptului că s-au bazat pe copierea și spionarea tehnologiei altor producători auto și angajarea specialiștilor de la alte companii.

Cateva aspecte despre caracteristicile mașinilor Kia

Kia este una dintre companiile care au cel mai mic procent de inovație din industria auto dar meritul acesteia este faptul că întotdeauna a pus presiune asupra concurenței pentru a face mașini mai bune. Mașinile Kia se remarcă în special prin design-ul original și interesant mai ales la ultimele modele apărute pe piață. Fiabilitatea mașinilor este cu mult peste media pieței iar unele motoare au un consum redus, aspect care le face sa fie si mai atractive pentru cei care doresc să investească în mașini bune. De asemenea, mașinile Kia se remarcă și prin faptul că sunt ușor de condus iar confortul general este unul bun.

Kia

Kia prezintă și o serie de minusuri precum durata mare de așteptare a pieselor de schimb iar lipsa gamei de autoutilitare și vehicule comerciale din România poate să fie o problemă pentru cei care doreau să se orienteze către acest segmet de pe piața auto.

O mașină Kia este potrivită pentru cei care nu au foarte multe așteptări

Modelele de mașini Kia se adresează celor care nu au pretenții în ceea ce privește mașina pe care o conduc, sunt mașini care își fac treaba. Pe webiste-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi numeroase modele de mașini Kia second hand care pot să fie o investiție mult mai bună în comparație cu un model nou, mai ales dacă ești în căutarea unui autovehicul care să funcționeze bine și pe care să te poți baza.