Găzduire website plătită sau planuri gratuite de pe diverse platforme?

O dată cu explozia de site-uri web, magazine online, blog-uri şi site-uri de prezentare în mediul online, îţi doreşti să îţi vezi şi munca ta live cât mai repede. Astfel, cea mai importantă întrebare pe care ţi-o pui în acest moment este dacă să investeşti în găzduire website plătită sau să foloseşti hosting gratuit oferit de diverse platforme?

Găzduire website gratis – avantaje şi dezavantaje

Evident, cel gratuit este de multe ori preferat pentru că nu presupune nici un cost ci trebuie doar să aloci timp pentru a te ocupa de site-ul tău. Insă, dezavantajul este acela că dacă vrei să lansezi un business, acesta va pierde din credibilitate. La o analiză pe motoarele de căutare vei vedea că părerile sunt împărţite însă, trebuie să ţii cont de scopul site-ului pe care doreşti să îl lansezi.

Un dezavantaj al unui serviciu de găzduire website gratuit este acela că resursele sunt limitate, uptime-ul este scăzut, nu ai posibilitatea să personalizezi totul după bunul plac, suportul tehnic lasă de dorit şi rişti să îţi pierzi toate datele în cazul unor defecţiuni tehnice majore.

Serviciile de găzduire website gratuite sunt ideale pentru a testa puţin modul în care ar putea arăta site-ul tău şi să vezi în mare aproximativ ce se oferă.

Alt articol : Uși de interior pentru o casă de vis cu Micasa

găzduire website

Servicii de webhosting plătit la cele mai înalte standarde de la WebTeam

Pe de altă parte, un serviciu de găzduire web plătită aduce cu sine numeroase avantaje şi ai întotdeauna certitudinea că datele tale nu se pierd şi website-ul este funcţional tot timpul. Avantajele cresc considerabil atunci când apelezi la o astfel de metodă deoarece vei avea la dispoziţie un panou de control foarte bun iar asistenţa şi suportul tehnic poate să fie apelat oricând.

Este important să nu te laşi indus în eroare cu oferte exorbitante prin care pierzi timp şi energie. Caută cele mai potrivite servicii de găzduire website pentru tine.

Webteam este o companie care se remarcă prin seriozitate şi profesionalism iar dacă îţi doreşti o colaborare eficientă şi calitate a serviciilor oferite atunci poţi să testezi această opţiune.