Dureri articulare – Cauze

Durerile articulare sunt extrem de frecvente, mai ales pe măsură ce îmbătrânești. Cauzele durerilor articulare sunt nenumărate. Durerea articulară este greu de suportat, dar poate fi combătută sau ameliorată cu suplimente cu efecte pozitive în probleme articulare de la Pro-natura.

Produsele Pro-natura sunt disponibile în game din ce în ce mai diversificate. Echipei Pro-natura îi pasă de tine și de aceea a pus în stocuri supliemente specifice multor afecțiuni. Ai grijă de sănătatea ta, dacă alegi să îți creezi o dietă cu suplimente de la pro-natura.ro. Prețurile lor sunt mici comparativ cu multe alte branduri, iar efectele suplimentelor sunt peste așteptările oricui.

Pentru sănătatea organismului tău, este benefic să incluzi din când în când suplimente alimentare în dietă. Pentru probleme articulare, pro-natura.ro a deschis un stoc variat, pentru ca tu să îți alegi exact produsul, care te-ar face să te simți mai bine. Durerile de articulații pot deveni serioase. Dacă simți că ai astfel de probleme, poți să administrezi suplimentele de la pro-natura.ro.

articulare

Cauze ale apariției durerilor articulare

Artrita reprezintă una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii articulare. Cele două forme principale ale artritei sunt osteoartrita și artrita reumatoidă. Aceasta se manifestă la nivelul încheieturilor, mâinilor, șoldurilor, genunchilor. Pentru diminuarea simptomelor deranjante ale artritei, puteți consuma capsule de curcuma, cunoscută și sub numele de turmeric. Acestea le găsești pe pro-natura.ro la prețuri potrivite buzunarului tău.

Durerile articulare mai pot fi cauzate de: inflamarea tampoanelor de amortizare din jurul articulațiilor, gută, anumite boli infecțioase, cum ar fi oreionul, gripa și hepatita, o deteriorare a cartilajului din rotulă, o infecție a osului sau a articulației, o inflamație a tendonului, cancer, osteoporoză sau suprasolicitarea unei articulații.

Semnele inflamației articulațiilor pot fi: Umflătură, căldură, sensibilitate, roșeață, durere în timpul mișcării.Durerea articulară tinde să îi afecteze pe cei care au mai avut leziuni anterioare, cei care suprasolicită mușchii, cei ce suferă de depresie, anxietate sau stres, cei supraponderali.

Pentru că sănătatea corpului tău este esențială, intră pe pro-natura.ro și alege suplimentele alimentare, care sunt potrivite simptomelor tale.