Colanți damă – cum să îi porți dacă ai trecut de 40 de ani?

A purta colanți damă înseamnă să îți asiguri tot confortul necesar pe durata unei zile întregi. În plus, sunt versatili și pot fi purtați atât la ținutele de seară cât și la cele de zi. Dacă ai peste 40 de ani trebuie să știi că te poți bucura în continuare de această piesă vestimentară. Nu contează ce tip de siluetă ai atâta timp cât respecți niște reguli simple.

Cum poți purta colanți damă după vârsta de 40 de ani?

Colanții de damă sunt evident mai groși decât o pereche de dresuri și acoperă mai bine picioarele. Desigur, atunci când ai 40 de ani, regulile de stil nu mai sunt aceleași ca la 20 de ani. Iar pentru a-i putea purta cu succes și la această vârstă este să ții cont de regula că niște colanți damă nu sunt pantaloni. Tocmai de aceea nu ar trebui să înlocuiască pantalonii ci mai degrabă dresurile. Mai ales în combinații cu fuste, rochii sau tunici mai groase efectul va fi unul deosebit și de bun gust.

colanți damă

Indiferent de tipul tău de siluetă colanții arată bine. Un alt aspect de care să ții cont este acela să nu porți colanții cu bluze strâmte. De exemplu, dacă ai gambele groase, atunci colanții sunt o alegere bună doar dacă îi combini cu cizme. În mod ideal, bluzele, rochiile și tunicile nu trebuie să fie mai groase decât colanții.

Descoperă cele mai frumoase modele la Fashimo

Dacă ai nevoie de o pereche de colanți damă care să îți completeze ținutele sau, din contră, să îți asigure confortul necesar atunci când mergi la sală, atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.fashimo.ro. Aici vei putea găsi multe modele interesante, fără vârstă și utile în aproape orice context. La Fashimo vei putea găsi mai mult modele sport dar acestea te vor putea servi excelent în diferite situații și să te ajute să creezi cele mai confortabile ținute.